| Reprezentacija Hrvatske | |
|
+10Majstor za golove milan22 Podolski9 Alonso beli Keith Flint Исак Luizdinho DK.BLUZ ц з в 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Majstor za golove
Broj poruka : 138 Datum upisa : 30.06.2013
| Naslov: xD Ned Sep 15 2013, 23:38 | |
| Osnivam reprezentaciju Čada. Jel neko zainteresovan? :v Samo da vam kažem da kad budu provalili da za reprezentaciju hrvatske igra srbin odma će vas diskvalifikovati kao što su CG sa CC u21 | |
|
| |
beli
Broj poruka : 493 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Beligrad
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Pon Sep 16 2013, 02:12 | |
| Majstor je skroz u pravu. Videce po IP da nismo iz Hrvatske.. usput ce nas :locirati i sve pohapsiti zbog sajber kriminala. Xpert, obrisi me sa spiska.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Uto Sep 17 2013, 14:32 | |
| |
|
| |
Maker
Broj poruka : 345 Datum upisa : 15.08.2013 Godina : 29
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Uto Sep 17 2013, 14:42 | |
| Cudno mi je da vi u opste hocete da igrate za pogresnu naciju. Ili igrajte za Naciju gde zivite ili igrajte za tu Naciju od kojoj ste dio. Samo zbog igre sada hocete da se vi prezentirate kao nerealne Hrvate, Crno Gorce ili Bosance. Ko tako radi ima stvarno slab karakter i onda nije vise stvar od jedne jebene igre nego kako se vi prezentirate i kako vi mislite. Slabo | |
|
| |
Xpert Urednik
Broj poruka : 462 Datum upisa : 05.04.2013 Godina : 32
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Uto Sep 17 2013, 15:00 | |
| Ne brinite se, necemo igrati, mozete odahnuti sada Kakva panika se stvorila na forumu zbog toga A ovo je trebala biti zafrkancija, i mislili smo igrati bas iz zajebancije i zato smo bas napravili ovakvu ekipu da se zezamo malo. Ali onda su nam objasnili neki od haxera sa foruma da se ne smije zabavljat ovdje, samo turit glavu prema dole igrat ligu i borit se za naslov najboljeg rs tima u ovim krajevima europe. | |
|
| |
Keith Flint
Broj poruka : 403 Datum upisa : 20.03.2013 Godina : 31 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Pon Sep 30 2013, 17:49 | |
| | |
|
| |
MajstorRade Administrator
Broj poruka : 398 Datum upisa : 16.07.2013 Lokacija : ВYКОВАР
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Pon Nov 11 2013, 14:08 | |
| Alo ko je nas izbornik/selektor ? Naravno mene mora pozvati | |
|
| |
Xpert Urednik
Broj poruka : 462 Datum upisa : 05.04.2013 Godina : 32
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Sre Nov 13 2013, 13:21 | |
| Znaci u repku ce biti pozvani svi hrvati hahah, jbg nema nas previse ovdje tako da svi upadate budemo se jedan dan svi našli na haxu pa da se dogovorimo oko nekih stvari. Također bih zamolio podolskog da me doda na skype jer trebam pomoc oko toga svega. Znaci rutinski osvajamo ovaj kup nacija! | |
|
| |
Keith Flint
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Sre Nov 13 2013, 13:34 | |
| | |
|
| |
Podolski9
Broj poruka : 293 Datum upisa : 30.08.2013 Godina : 30
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Sre Nov 13 2013, 13:57 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Sre Nov 13 2013, 19:57 | |
| - Maker ::
- Cudno mi je da vi u opste hocete da igrate za pogresnu naciju. Ili igrajte za Naciju gde zivite ili igrajte za tu Naciju od kojoj ste dio. Samo zbog igre sada hocete da se vi prezentirate kao nerealne Hrvate, Crno Gorce ili Bosance. Ko tako radi ima stvarno slab karakter i onda nije vise stvar od jedne jebene igre nego kako se vi prezentirate i kako vi mislite. Slabo
skroz je u pravu |
|
| |
Keith Flint
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Sre Nov 13 2013, 20:12 | |
| - S.Cazorla González ::
- Maker ::
- Cudno mi je da vi u opste hocete da igrate za pogresnu naciju. Ili igrajte za Naciju gde zivite ili igrajte za tu Naciju od kojoj ste dio. Samo zbog igre sada hocete da se vi prezentirate kao nerealne Hrvate, Crno Gorce ili Bosance. Ko tako radi ima stvarno slab karakter i onda nije vise stvar od jedne jebene igre nego kako se vi prezentirate i kako vi mislite. Slabo
skroz je u pravu Ja mislim da nije u pravu, ovo je igrica i to da li ce Srbin ili Makedonac igrati za Hrvatsku nema nikakve veze sa karakterom moralom ili bilo cime. Cak i u realnom zivotu imas u Bosni i u Hrvatskoj i u Makedoniji po jednog crnca u basketu. Slazem se da ovde treba da imaju prednost u reprezentaciji ljudi koji su iz te drzave, al isto tako znamo sta je bilo na proslom kupu nacija kad su reprezenatije Bosne i Hrvatske ostale bez igraca pa su neki clanvi iz Srbije igali za njih, sto znaci da ovde nema dovoljno aktivnih igraca da se naprave ozbiljne reprezentacije, osim Srbije. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Keith Flint
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Sre Nov 13 2013, 20:16 | |
| Ma bio sam se dvoumio da li da pisem to posto znam da ce odma neka svadja da izbije a to najmanje zelim. Naravno misljenja su razlicita. | |
|
| |
Steph Curry
Broj poruka : 390 Datum upisa : 06.06.2013
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Uto Jan 07 2014, 16:43 | |
| Aj ljudi da se ne zajebavamo više, trebalo bi složit tu repku, predlažem Xperta za kapetana. Malo nas je, al nas ima. Kapetan, ako prihvati dužnost nek odredi igrače za repku Hvala, Sportski pozdrav p.s. hehehehe | |
|
| |
MajstorRade Administrator
Broj poruka : 398 Datum upisa : 16.07.2013 Lokacija : ВYКОВАР
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Pet Jan 10 2014, 02:42 | |
| Evo jednoglasnom odlukom izabran MajstorRade (ja) za kapitena/izbornika, pošto nema drugih kandidata hteo bih se zahvaliti svima koji su glasali za mene i pozdravljam sve vas u studiju i režiji, hvala !
P.S Uskoro ide sastav koji ce biti prijavljen na Mini Kup Nacija | |
|
| |
Steph Curry
Broj poruka : 390 Datum upisa : 06.06.2013
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Uto Jan 14 2014, 07:04 | |
| napravi novu ovakvu temu s popisom igraca pa da se ova obrise | |
|
| |
Исак
Broj poruka : 487 Datum upisa : 20.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Reprezentacija Hrvatske Uto Jan 14 2014, 10:41 | |