| Prijave za selektora Reprezentacije Srbije | |
|
+14Steph Curry Aaron Ramsey RvP20 milan22 Baša Homeland(A) Thiago Motta Veloso Keith Flint Xpert ц з в MajstorRade Nula Isco Alarcón 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 11:18 | |
| Da,Toti je ipak Botti! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 11:20 | |
| Evo npr. Toxninho je talentovan igrac, ali nece da peva himnu, jbg |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 11:49 | |
| - F. Totti ::
- Evo npr. Toxninho je talentovan igrac, ali nece da peva himnu, jbg
HAHAHAH TOTI KRALJ HAHAHAHAHAHA |
|
| |
milan22
Broj poruka : 171 Datum upisa : 03.04.2013 Godina : 33
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:07 | |
| Ja cu samo reci da je za uspeh potrebna dobra ekipa a ne samo selektor, tako da za neuspeh na prolsom takmicenju nije kriv samo Isco vec ceo kolektiv.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:14 | |
| Isco za selektora i tacka :v |
|
| |
RvP20
Broj poruka : 439 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:18 | |
| Ne uvlacim se nikome u bulju ali mislim da bi jedan od ozbiljnih kandidata za selektora reprezentacije Srbije trebao da bude Nocerino.Odlican lik,aktivan,igrao u velikim klubovima poznaje sve savrseno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:20 | |
| Nije istina, Isco je birao ekipu ne po kvalitetu nego po funkcijama na forumu :v
Toti za selektora! |
|
| |
RvP20
Broj poruka : 439 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:21 | |
| Ma sta ti hoces smece jedno,idol ti je Pujo peder a pricas o selektoru,treba sramota da te bude.! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:27 | |
| pa isko je birao kolektiv,evo npr maradona sila se za vreme reprezentativniih tekmi stalno zalio zasto ne igra, a po meni zasluzuje da igra jer je solidan napadac a takav treba repki a lik nije igrao jer je bio u svadji sa iskom tako da... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:29 | |
| Aco nisi napomenuo da si unistio 2 time iz 2 lige i zamalo 1 iz prve lige na shb |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:32 | |
| - Nocerino ::
- Aco nisi napomenuo da si unistio 2 time iz 2 lige i zamalo 1 iz prve lige na shb
Ne lazi ovaj napaceni narod, ja sam Razdevicitelje spasio (a ne zamalo upropastio), a LG B se sam unistio, a ja sam ih samo zvanicno izgasio :v Pravda za ACU! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:33 | |
| Unistio sfyt,lg b i nepozeljene a to sto nas lazes da si spasio razde nije nasa stvar ACA BOT! |
|
| |
Homeland(A)
Broj poruka : 742 Datum upisa : 29.06.2013 Godina : 110
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:33 | |
| Mislim da se ovde forumasi prijavljuju za selektore, a ne ko je vise timova unistio i koliko ih je unistio | |
|
| |
Baša Novinar
Broj poruka : 109 Datum upisa : 06.04.2013
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:36 | |
| ACO BOT!TOTI ZA SELEKTORA! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:41 | |
| Ovo je tema za prijave slekeotra,ne spamujte,ja mislim da je resenje Isco Alarcon. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:43 | |
| |
|
| |
Keith Flint
Broj poruka : 403 Datum upisa : 20.03.2013 Godina : 31 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 12:48 | |
| Po meni bi trebalo da se za ovaj nas prijateljski turnir pozove vise igraca kao na siri spisak i da igra sto vise igraca da bi se videlo ko dobro igra, ko je u "formi" i ko se dobro uklopio. Posle kad dodje taj Kup Nacija ako ga bude bilo, da se onda tek sastavi ekipa... | |
|
| |
Aaron Ramsey
Broj poruka : 175 Datum upisa : 25.03.2013 Godina : 31
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:10 | |
| Ma daj, vi vidite kad se tacno igra Kup Nacija, sta sad se vi raspravljate ko ce biti selektor i ko ce igrati, a turnir da se igra npr. u maju sledece godine...do tad pola forumasa moze da prestane da igra RS i hax uopsteno...Moj predlog je da se izabere selektor sad kao sto je Flintara blentava rekla a igraci nek se gledaju tamo mesec,dva pred turnir.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:24 | |
| Ja nebi ni Isca(zanese se nekad i kritikuje igrace a to unese pometnju), a pogotvo ne Totija(realno boli me kurac koji su na tabeli) i saravi bi sad bio 1 s Romom |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:29 | |
| "I Saravi bi bio prvi sa Romom" I ti bi bio da igras kod nas, ali nisi dovoljan kvalitet, jbg |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:35 | |
| sta to znaci da bi saravi bio prvi sa nama? imamo dobre igrace? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:36 | |
| Ti si u Romi samo zato sto si C inace kvalitet=saravi, kako god ako mislis da je roma 1 samo zato sto ti vodis u zescem si kurcu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije Sub Sep 14 2013, 13:38 | |
| lewandowski za njega je saravi igracina |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije | |
| |
|
| |
| Prijave za selektora Reprezentacije Srbije | |
|