Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Prijave za selektora Reprezentacije Srbije

Ići dole 
+14
Steph Curry
Aaron Ramsey
RvP20
milan22
Baša
Homeland(A)
Thiago Motta
Veloso
Keith Flint
Xpert
ц з в
MajstorRade
Nula
Isco Alarcón
18 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 11:18

Da,Toti je ipak Botti! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 11:20

Evo npr. Toxninho je talentovan igrac, ali nece da peva himnu, jbg
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 11:49

F. Totti ::
Evo npr. Toxninho je talentovan igrac, ali nece da peva himnu, jbg
HAHAHAH TOTI KRALJ HAHAHAHAHAHA
Nazad na vrh Ići dole
milan22

milan22

Muški Broj poruka : 171
Datum upisa : 03.04.2013
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:07

Ja cu samo reci da je za uspeh potrebna dobra ekipa a ne samo selektor, tako da za neuspeh na prolsom takmicenju nije kriv samo Isco vec ceo kolektiv.. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:14

Isco za selektora i tacka :v
Nazad na vrh Ići dole
RvP20

RvP20

Muški Broj poruka : 439
Datum upisa : 27.06.2013

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:18

Ne uvlacim se nikome u bulju ali mislim da bi jedan od ozbiljnih kandidata za selektora reprezentacije Srbije trebao da bude Nocerino.Odlican lik,aktivan,igrao u velikim klubovima poznaje sve savrseno Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:20

Nije istina, Isco je birao ekipu ne po kvalitetu nego po funkcijama na forumu :v

Toti za selektora!
Nazad na vrh Ići dole
RvP20

RvP20

Muški Broj poruka : 439
Datum upisa : 27.06.2013

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:21

Ma sta ti hoces smece jedno,idol ti je Pujo peder a pricas o selektoru,treba sramota da te bude.!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:27

RvP20 ::
Ne uvlacim se nikome u bulju ali mislim da bi jedan od ozbiljnih kandidata za selektora reprezentacije Srbije trebao da bude Nocerino.Odlican lik,aktivan,igrao u velikim klubovima poznaje sve savrseno Smile
hahah kakav crni Nocerino, bolje Shaarawy nego Nocerino. Ako ovaj madzarcic bude vodio ekipu bice to raspad sistema veruj mi :v
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:27

pa isko je birao kolektiv,evo npr maradona sila se za vreme reprezentativniih tekmi stalno zalio zasto ne igra, a po meni zasluzuje da igra jer je solidan napadac a takav treba repki Smile
a lik nije igrao jer je bio u svadji sa iskom tako da...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:29

Aco nisi napomenuo da si unistio 2 time iz 2 lige i zamalo 1 iz prve lige na shb Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:29

Ricardo Izecson ::
pa isko je birao kolektiv,evo npr maradona sila se za vreme reprezentativniih tekmi stalno zalio zasto ne igra, a po meni zasluzuje da igra jer je solidan napadac a takav treba repki Smile
a lik nije igrao jer je bio u svadji sa iskom tako da...
Da, ali on nije ni sezonu odigrao, a ja ovde igram vec 3 sezone i nikako da me ova mafijaska pudlica Isco ubaci u repku Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:32

Nocerino ::
Aco nisi napomenuo da si unistio 2 time iz 2 lige i zamalo 1 iz prve lige na shb Wink
Ne lazi ovaj napaceni narod, ja sam Razdevicitelje spasio (a ne zamalo upropastio), a LG B se sam unistio, a ja sam ih samo zvanicno izgasio :v Pravda za ACU!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:33

Unistio sfyt,lg b i nepozeljene a to sto nas lazes da si spasio razde nije nasa stvar ACA BOT!
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:33

Mislim da se ovde forumasi prijavljuju za selektore, a ne ko je vise timova unistio i koliko ih je unistio Wink
Nazad na vrh Ići dole
Baša
Novinar
Novinar

Broj poruka : 109
Datum upisa : 06.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:36

ACO BOT!TOTI ZA SELEKTORA!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:41

Ovo je tema za prijave slekeotra,ne spamujte,ja mislim da je resenje Isco Alarcon.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:43

Kesegic za selektora! :v
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Datum upisa : 20.03.2013
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 12:48

Po meni bi trebalo da se za ovaj nas prijateljski turnir pozove vise igraca kao na siri spisak i da igra sto vise igraca da bi se videlo ko dobro igra, ko je u "formi" i ko se dobro uklopio. Posle kad dodje taj Kup Nacija ako ga bude bilo, da se onda tek sastavi ekipa...
Nazad na vrh Ići dole
Aaron Ramsey

Aaron Ramsey

Muški Broj poruka : 175
Datum upisa : 25.03.2013
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 13:10

Ma daj, vi vidite kad se tacno igra Kup Nacija, sta sad se vi raspravljate ko ce biti selektor i ko ce igrati, a turnir da se igra npr. u maju sledece godine...do tad pola forumasa moze da prestane da igra RS i hax uopsteno...Moj predlog je da se izabere selektor sad kao sto je Flintara blentava rekla a igraci nek se gledaju tamo mesec,dva pred turnir..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 13:24

Ja nebi ni Isca(zanese se nekad i kritikuje igrace a to unese pometnju), a pogotvo ne Totija(realno boli me kurac koji su na tabeli) i saravi bi sad bio 1 s Romom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 13:29

"I Saravi bi bio prvi sa Romom"
I ti bi bio da igras kod nas, ali nisi dovoljan kvalitet, jbg
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 13:35

sta to znaci da bi saravi bio prvi sa nama?
imamo dobre igrace? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 13:36

Ti si u Romi samo zato sto si C inace kvalitet=saravi, kako god ako mislis da je roma 1 samo zato sto ti vodis u zescem si kurcu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitimeSub Sep 14 2013, 13:38

lewandowski za njega je saravi igracina hahah
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prijave za selektora Reprezentacije Srbije   Prijave za selektora Reprezentacije Srbije - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Prijave za selektora Reprezentacije Srbije
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-
» Prijave za Selektora Reprezentacije Srbije
» Glasanje za selektora Reprezentacije Srbije!
» Novi Selektor Reprezentacije Srbije
» Kutak iz svlačionice reprezentacije Srbije
» Reprezentacija Srbije

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kanta :: Kanta-
Skoči na: