Intervju sa Isco Alarcón
Vule™- "Odlicnim ritmom ste usli u ligu,posle 4 odigrana kola imate 10 bodova od mogucih 12.Sta mislis,mozete li nastaviti tim ritmom"?
Isco Alarcón- "Zadovoljan sam igrom mog tima.Nadam se da cemo nastaviti sa lepom igrom i nadam se sto boljem plasmanu na kraju sezone.U ligi postoje jos dosta dobrih timova koji nisu proradili i krenuli su lose ali kad tad ce i oni proraditi i krenuti da dobijaju.Bice ovo zanimljiva sezona" .
Vule™- "Sa kim najbolje saradjujes u timu" ?
Isco Alarcón- "U timu nemam nikog posebno, saradjujemo kao tim.Sastavio sam lepu malu ekipicu i dosta je lepa atmosfera i uzivanje je igrati sa njima. Ovde smo da se zabavimo pa to i radimo".
Vule™- "Sta mislis,ima li nekih namestaljki u ligi posto se prica da postoji neki Real Soccer Tole(цзв)" ?
Isco Alarcón- "Sve je moguce.Nacuo sam da se i u Rimu dosta namesta.Tj. da se tamo i najvise namestaju mecevi".
Vule™- "Koga smatrate za velikog konkurenta u ligi" ?
Isco Alarcón- "Pa po trenutnom stanju to su roma i boka.Ali kao sto sam reko tek je 4. kolo i mozda vec od sledeceg neki timovi koji su dosta jaki po sastavu krenu da pobedjuju.Ima dosta jakih timova po sastavu ali su lose krenuli sezonu.Bice dosta borbe za titulu ove sezone".
Vule™- "Imas li u planu da pojacas svoj tim jos vise time sto ces dovesti neka kvalitetna pojacanja na polusezonu ?
Isco Alarcón- Trenutno nemam u planu za nekim pojacanjima.Ali mozda se i desi, mada tesko".
Vule™- "Da li je uspesnije prosao roditeljski sastanak ovoga puta posle sjajnog starta u ligi" ?
Isco Alarcón- "Naravno dosta je uspesnije proso ovog puta.Svi roditelji osim gospodnje Ivone su se smirili i spustili loptu, ali gospodja idalje panici za svog sina golmana.Dok joj ja ne mogu objasniti da njen sin nije rodjen da igra napred.Ali do sledeceg ce se sve smiriti".
Vule™- "Hvala na odvojenom vremenu,svu srecu zelim u nastavku lige".
Isco Alarcón- "Nema na cemu".