Liverpool - Roma EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Liverpool - Roma EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Liverpool - Roma

Ići dole 
+2
Maker
Keith Flint
6 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimePon Sep 02 2013, 23:28

Znaci,zbog prevelikog pinga kod svakog igraca,stalnih pauza(sto se vidi na snimku),predlazem da se ova utakmica ponovi.Sudija ovoga meca moze sve ovo u vz pinga i pauza da potvrdi,tako da mislim da ce se i Totti sloziti..
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Datum upisa : 20.03.2013
Godina : 31

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimePon Sep 02 2013, 23:32

E Vule znas onaj vic kaze ovaaaajjj: Sede dva pedera u kadi, jebi ga, i sad ovaj jedan se bio posro, kaze ovaj drugi "dragi, to je plod nase ljubavi"
AHHAHHAAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHHAHAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA SHOW
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimePon Sep 02 2013, 23:32

Mi nedeljno imamo 4 utakmice (2 iz lige i 2 iz LE), tako da smo pretrpani terminima, jos je i skola (verovatno 75% idu), tako da realno nemamo vremena za ponavljanje tekme.. Smile Podelicu ovaj predlog u grupi na FB-u mojim igracima, ali sumnjam da ce se sloziti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimePon Sep 02 2013, 23:41

Jbg Totti,msm ipak 2. ping nije padao ispod 400,da odigramo nekako to,probaj sa svojima da se dog..Mi imamo 3 tekme nedeljno tako da ono,i mi smo pretrpani.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimePon Sep 02 2013, 23:44

samo da dodam evo detalja sa tekme [Only admins are allowed to see this link] Smile i mislim da stvarno nije fer da ostane na ovome jer se desavalo mnogo puta da ima 1 ili drugi tim kontru i da nekoga od igraca odvuce lag i ta kontra propadne , za to sto kazes da ste pretrpani ista je situacija i sa nama i mi igramo ls pa nikom nista
predlozite termin neki kad vam odgovara ako se bude ponavljala tekma Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimePon Sep 02 2013, 23:46

Sutra oko 11h cete saznati, treba igraci da mi jave da li se slazu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Maker

Maker

Muški Broj poruka : 345
Datum upisa : 15.08.2013
Godina : 29

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 00:08

Moram reci, da to nije losa ideja da odigramo jos jednom fer taj match. Vidicemo ^^
Nazad na vrh Ići dole
banos

Muški Broj poruka : 78
Datum upisa : 27.06.2013

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 01:28

Jack Wilshere ::
samo da dodam evo detalja sa tekme [Only admins are allowed to see this link] :)i mislim da stvarno nije fer da ostane na ovome jer se desavalo mnogo puta da ima 1 ili drugi tim kontru i da nekoga od igraca odvuce lag i ta kontra propadne , za to sto kazes da ste pretrpani ista je situacija i sa nama i mi igramo ls pa nikom nista
predlozite termin neki kad vam odgovara ako se bude ponavljala tekma Wink
ako vec stavljas screenshot, nauci kako se to radi.

elem, losi uslovi, mnogo prekidanja utakmice, nadam se da moze ovo ponovo da se odigra
Nazad na vrh Ići dole
Steph Curry

Steph Curry

Muški Broj poruka : 390
Datum upisa : 06.06.2013

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 08:17

Bilo bi dobro da se ponovi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 09:32

A zasto niste ako je vec ceo mec bio visok ping, pauzirali, cekali da se sredi, promenili hosta, ucinili nesto?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 09:58

Pauze su pustane najmanje 10 puta.Cekali smo,malo padne na sekund,ali se odma vrati.Nekim igracima cak ni nije padao ping.Jednostavno,nista se nije moglo uraditi,krenu pasovi,akcije,kontre,odma te odvuce...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 10:56

Promena hosta?
Nazad na vrh Ići dole
RvP20

RvP20

Muški Broj poruka : 439

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 11:10

Ako se ponovi ovaj mec onda mislim da bi trebao da se ponovi i mec Salke Fulam..Ne ceo nego zadnji minut jer ko je pogledao zadnji minut video je da kada su nam dali gol,lag me je odvukao cak na njihovu sredinu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 11:15

U pitanju je da se obe ekipe sloze,kod nas je ceo mec bio lag,ne samo poslednji minut.Isto tako,ovde su se obe ekipe slozile,al sumnjam da ce se kod vas sloziti Fulham Smile
Nazad na vrh Ići dole
banos

Muški Broj poruka : 78

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 14:00

Mislim da nije bilo adekvatnog online hosta tada, to je razlog zbog kog nismo igrali drugde.
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Datum upisa : 20.03.2013
Godina : 31

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 14:16

Cuj RvP-a zadnji minut, aj onda da se ponovi svaki minut u kojem je bilo nekih problema. To je glupo, ako je bio gol a utvrdi se da je bio lag, gol ce se ponistiti i kraj, nece se igrati ponovo zbog jednog minuta...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 14:49

Rvp u pravu si, odvezala ti se pertla vidi se na snimku, ja bi trazio i sluzbeni!!!
Nazad na vrh Ići dole
Isco Alarcón

Isco Alarcón

Broj poruka : 1018
Datum upisa : 19.03.2013

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitimeUto Sep 03 2013, 15:25

Mec se ponavlja.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Liverpool - Roma Empty
PočaljiNaslov: Re: Liverpool - Roma   Liverpool - Roma Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Liverpool - Roma
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» AS Roma - Liverpool FC