Stream na forumu EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Stream na forumu EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Stream na forumu

Ići dole 
+3
Alonso
Keith Flint
Oscar
7 posters
AutorPoruka
Gost
Gost

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimePet Avg 30 2013, 22:10

Predlazem da se na twitch.tv napravi kanal nase lige, i na tom kanalu da prenosimo evropska takmicenja, a i derbije kola, a da se to gleda na [Only admins are allowed to see this link] na primer... Ko zna da strimuje nek se javi ovde, pa da vidimo sta da radimo Razz
Nazad na vrh Ići dole
Oscar

Oscar

Muški Broj poruka : 339
Datum upisa : 03.08.2013
Godina : 26

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 01:22

ja imam kameru 0.1 megapickela ako te vadi ahhah salim se a sto da ne Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 01:27

Ja imam kitu 18cm ako ti odgovara!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 01:28

xaaxaxaxaxaxaxaxxaax toti kralju Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 13:15

moliJo bih admine da se oglase (a i ostale clanove foruma)
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Datum upisa : 20.03.2013
Godina : 31

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 13:26

Dobra ideja sto se mene tice. Pogotov zato svi zele da gledaju kako igra Juventus pa da izadjemo ljudima u susret i obradujemo ih.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 13:34

I napravimo RTS 1 i 2 i prenosimo dve tekme u isto vreme Very Happy
Naravno, da se placa pretplata
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 13:39

Da na RTS1 utakmice i treninzi Juventusa, a na RTS2 intervjui igraca Juventusa ili neke zanimljivosti iz zivota tih igraca. Na primer Veloso je u 5. osnovne drkao drugu iz klupe. I onda napravim emisiju o tome i tako. To su samo neke ideje verujem da ce se svima svideti...
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 13:41

Keith Flint ::
Da na RTS1 utakmice i treninzi Juventusa, a na RTS2 intervjui igraca Juventusa ili neke zanimljivosti iz zivota tih igraca. Na primer Veloso je u 5. osnovne drkao drugu iz klupe. I onda napravim emisiju o tome i tako. To su samo neke ideje verujem da ce se svima svideti...
de ne jebi. čuj drkao drugu iz klupe hahahahhahah
Nazad na vrh Ići dole
LeBron James

Muški Broj poruka : 234
Datum upisa : 02.06.2013

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 13:43

AHAHAHAHAHAHA njegov drug iz klupe je slucajno bio flintara Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
RvP20

RvP20

Muški Broj poruka : 439
Datum upisa : 27.06.2013

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 20:57

Veloso drkao iz druge klupe a Flint odmah pored njega u drugom redu! hahahahahha
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Muški Broj poruka : 646
Datum upisa : 31.03.2013
Godina : 35

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 21:38

To je kleveta,nije mi drkao nego je meni bila slomljena ruka a hteli smo da lupkanjem u klupu nerviramo razrednu posto je to nerviralo, a posto njegovim nije mogao da dohvati tu donju dascicu od klupe, morali smo mojim pa mi je samo malo pripomogao...
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 21:55

Osini ne moguce je da smo svi izmislili. Nas 5 koji smo sedeli nazad smo videli. Ako izuzmemo Stefana koji nosi naocare, Maja, Dejan, Milica i ja smo 100% sigurni sta smo videli. Al dobro sta sad nema veze, bili smo svi mladi i radoznali tada pa je oprosteno sve...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 22:16

Uredu je osini mladost ludost...
Nazad na vrh Ići dole
Veloso

Veloso

Muški Broj poruka : 536
Datum upisa : 19.03.2013
Godina : 33

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 23:07

HAHA HAHAHAHA AAH HAHAAAH
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 23:21

pazite ljudi to sto ste videli vi uopste nije bilo to sto mislite,ako je malo brze u nekom trenutku mlatio to je jer su neke muve pocele da kruze okolo pa je samo malo prodrmao da ih otera i nista vise..molim vas ne klevecite vise
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 23:26

a modernog razreda, ošini mu još i pušio
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 23:34

Brate nemoj sad da zovem Direktorku Markovic da trazim snimak iz ucionice. Tad si slomio ruku pa nisi drkao par dana a posto Tanja, koja ti to redovno radi, nija bila tu onda ti je Veloso malo pripomogao, onaku drugarski. Ne vidimo nista lose u tome, jebi ga desava se...
Nazad na vrh Ići dole
Osini po prasini

Osini po prasini

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 23:55

Daj flinte cuti malo, i on cita ovo provalice da sam imao skriveni motiv i da sam ga zajebo, on to jos ne zna.. samo pssst
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Stream na forumu Empty
PočaljiNaslov: Re: Stream na forumu   Stream na forumu Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Stream na forumu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Stream Kupa Nacija
» KO OSTAJE NA FORUMU?
» Promena teme na forumu
» Zanimljive informacije o forumu
» Da kazem i ja nesto pametno na ovom forumu .

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Kanta :: Kanta-
Skoči na: