Roditeljski sastanak EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Roditeljski sastanak EhbE2yB

www.fb.com/rs4v4
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTabelaRegistruj sePristupi

Roditeljski sastanak

Ići dole 
+5
Keith Flint
Hamsik
Homeland(A)
Kubalionzzale
Alonso
9 posters
AutorPoruka
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

Roditeljski sastanak Empty
PočaljiNaslov: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 21:48

Radnja se odvija u vremenu prije početka Lige šampiona.

Prilazeći Bogdanovom ulicom stadionu, kapiten Crvene zvezde Isko Alarkon je znao da ovo neće biti dobar dan u njegovoj karijeri. Jedva je čekao da se završi ovaj događaj, koji ga je čekao u prostorijama Marakane...

„Neka mi niko ne smeta“, prozbori jadnim glasićem svojoj sekretarici koja klimnu glavom. Isko je sjeo u svoj ured i zatvorio oči. „To je samo još jedan roditeljski sastanak“, reče u sebi. „Sutra će biti novi dan, nećeš se ni sjećati šta se dogodilo“, tješio se, iako je duboko u sebi znao da to nije istina.

Pogleda na sat, stajalo jedanaest i dvadeset i pet. Moralo se poći. Prije izlaska iz ureda, baci pogled na svoju sliku iz reprezentacije Srbije. „Eh kako su to bili dobri dani, da mi se je vratiti...“, reče tužno.

Kako se je približavao sali za sastanke, buka je bila sve glasnija. „A jebote, očekivao sam da će ih manje doći“, pomislio je i prođe kroz drugi ulaz u salu. Osjetio je da ga namršteno gleda gospođa Martinez kojeg vješto izbjegava sedmicama, a zatim se upita sa svima prisutnim: „Dobar dan dame, lijepo vas je vidjeti sve na okupu“, ironično u sebi govoreći „A tebe posebno“ kad je vidio gospođu Toxninho.

„Gospodine Alarkon“, zaurlala je majka Moutinho i brzo je došla do njegovog stola prije nego je uspio sjesti. „Gospodine Alarkon, moj Joao...“

„Molim vas, gospođo Moutinho, sjednite. Dozvolite da otvorim sastanak, doći ćete do riječi.“ Bilo mu je jako teško, pa uzdahnu duboko.

„Htjeli ste reći nešto, gospođo Moutinho?“. smogao je snage napokon pogledati u oči koje su ga neprijateljski gledale.

„Gospodine, moj mali sin je sa priprema došao kući sav u suzama i ima veliku masnicu ispod koljena. Mali jedva može stati na nogu, dok ste vi hladili muda na moru. Trebala sam ga ostaviti u Juventusu, ali ne... Beograd, pa Beograd. Trebala sam slušati sebe, a ne njega ili vas“,  gotovo u jednom dahu istresla je to iz sebe i ispraznila sadržaj nosnica u zgužvanu papirnatu maramicu.

„Ako se to tako nastavi ja mu više neću dati da ide na treninge, a pogotovo ne na utakmice. Štaviše, ispisat ću ga na kraju godine i upisati negdje gdje neću brinuti hoće li žive glave doći kući“, mašući kažiprstom promumlja kroz zube.

„Razumijem vaš gnjev, gospođo ali ja činim zaista sve što je u mojoj moći da promijenim način na koji klubovi igraju protiv nas. Nakon prve utakmice u Ligi šampiona...“, nije uspio ni dovršiti rečenicu kada je iz drugoga reda doletjela replika: „Nemojte vi meni nakon utakmice u Evropi, gospodine Alarkon!“, čulo se iz drugog reda.

Bila je to gospođa Toxninho. Proteklih ga je nekoliko sedmica samo častila pogledima, no sada više nije mogla izdržati. „Samo vas gledam sve ovo vrijeme i nadam se da će se nešto promijeniti, ali ništa se ne dešava. Moje dijete leži kod kuće, čekajući kada ćete ga pozvati. Toxninho junior je dao 4 gola na All-Star utakmici, a šupci mu poništiše jedan. Toliko o njegovom kvalitetu.“

„Ali, gospođo...“, stigao je tek reći Isko. „Ništa ali! Vodio je Romu na svojim leđima, a vi ga na klupu stavljate. Sram vas bilo.“

„Neće ni mog Evonija“, dobacila je gospođa Evony i nastavila: „Evo već koliko moj sinčić igra na neprirodnoj poziciji. Nema šta nije uradio, al` se ne može tako više. Ako se mene pita, ni ja ga neću slati na Marakanu!"

„Nemojte tako, gospođo“, zagrmio je duboki glas iz trećeg reda. „Kapiten je u pravu, ovo je jako takmičenje, igra se dobro, mora se svašta isprobati, ne možete protiv toga.“ Svi su se okrenuli prema golemom polucrncu, a gospođa Drogbeni je graknula: „Šta je ovo? Otkad djeca smiju prisustvovati roditeljskim sastancima. Gdje sam ja to dovela mog Drogbenčića, mislila sam da je ovo ozbiljan klub...“

„Ali gospođo Drogbeni, to je Hulk. Dovoljno je star da može ići na svoje roditeljske sastanke“, branio se Alarkon. „On je legenda kluba, i ima pravo dolaziti. To smo dogovorili prošli put, ali vas nije bilo na sastanku.“

„Pa da, sad sam ja kriva? Gospodine Alarkon, sram vas može biti. Mislim da govorim u ime svih majki kad kažem da vas smatramo odgovornim za sve što se događa s našom djecom!“

„Ali, nije...“„Jest, vaša je krivica!“„Nije!“„Jest!“„Nije!“„Jest!“

„NIJE!“, zaurlao je Alarkon i udario šakom o stol.

„Znači, smatrate da ste zaslužili više od trećeg mjesta iz prošle sezone“, ponovio je pitanje novinar, iznenađen neobično glasnim i agresivnim odgovorom. Alarkon je otvorio oči, pogledao oko sebe i shvatio da nekoliko pripadnika sedme sile s nevjericom gledaju upravo u njegovom smjeru.

Pribrao se, okrenuo i pljunuo u dlan te namjestio frizuru, podigao prevrnuti mikrofon i vrhom kažiprsta dvaput kucnuo po njemu. "Ovo je razočaranje za nas i velik udarac za naše ambicije jer u poziciji u kojoj jesmo, morali smo dobiti sve utakmice." Dok su iz njega tekle riječi, nije o njima previše razmišljao. Bio je sretan što među novinarima nema ni gospođe Drogbeni, ni gospođe Toxninho, ni gospođe Moutinho...

Kada su svi napustili salu, ostao je samo Hulk sa Iskom.

„Čuj Toxninho da mi igra. Poserem se na ta tri gola u All-Staru. Govore o njima ko ne znam ti o čemu. Onaj balavac...“, kad ga prekide Hulk: „Pa dobro, tu ste negdje s godinama.“
Nazad na vrh Ići dole
Kubalionzzale

Kubalionzzale

Muški Broj poruka : 489
Datum upisa : 31.05.2013

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 21:52

hahah bravo majstore Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 21:53

Bravo! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Homeland(A)

Homeland(A)

Muški Broj poruka : 742
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 110

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 22:04

HAHAHAHAHAHAHAHAA, EKSTRA JE , SVAKA CAST !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 22:13

HAHAHAHA,bravo kolega! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 22:28

AHAHAHAHAHA BRV MEHOO KRALJU! Very Happy
''Toxninho junior je dao 4 gola na All-Star utakmici, a šupci mu poništiše jedan'' hahahahahaah
Nazad na vrh Ići dole
Hamsik

Hamsik

Muški Broj poruka : 152
Datum upisa : 23.03.2013
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 22:29

Hulke vrati se!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 22:54

Ahahahahhaah koji si car Very Happy

svaka cast Smile
Nazad na vrh Ići dole
Keith Flint

Keith Flint

Muški Broj poruka : 403
Datum upisa : 20.03.2013
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimePet Avg 30 2013, 23:01

Svaka cast imas dara za pisanje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Vlad1234

Muški Broj poruka : 25
Datum upisa : 29.06.2013
Godina : 43

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 00:04

hahahahhahaha bravo alonso carski napisano Very Happy samo tako nastavi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Alonso

Alonso

Broj poruka : 765
Datum upisa : 05.04.2013

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 10:00

Hvala svima !
Nazad na vrh Ići dole
DaNte TVRiper

DaNte TVRiper

Broj poruka : 413
Datum upisa : 19.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 10:27

Hahahahaha bravo!
Nazad na vrh Ići dole
LeBron James

Muški Broj poruka : 234
Datum upisa : 02.06.2013

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 11:45

Alonso svaka cast uvijek me obradujes svojim clancima Smile
Nazad na vrh Ići dole
Aaron Ramsey

Aaron Ramsey

Muški Broj poruka : 175
Datum upisa : 25.03.2013
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitimeSub Avg 31 2013, 14:05

Hahahahha doktoree! Al ovo „Ali gospođo Drogbeni, to je Hulk. Dovoljno je star da može ići na svoje roditeljske sastanke“ hahah, vec zamislis g-dju Drogbeni kao onu zenu u Tom i Dzeri Very Happy A Hulk banjava iz nehata Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Roditeljski sastanak   Roditeljski sastanak Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Roditeljski sastanak
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Liga | Kup-
Skoči na: