| 1 liga (MAPA) | |
|
+5Isco Alarcón RvP20 LeBron James Xpert Veloso 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
Veloso
Broj poruka : 536 Datum upisa : 19.03.2013 Godina : 33 Lokacija : Nema
| Naslov: 1 liga (MAPA) Uto Avg 20 2013, 21:30 | |
| Onu temu za prvu ligu ste zakljucali pa sam morao otvoriti novu da bi napisao ovo -,- No nebitno to. Kao sto znate svi ili bar vecina vas mi smo mozda jedini forum koji i dalje igra ovu mapu Kuma dope v4, dok se na svim ostalim igra neka bolja mapa (RF ili neka druga koja je skoro identicna RF mapi). I sto je najbitnije LS (i LE ako se bude igrala) igrace se na toj, razlika je velika, videce to nasa 4 tima koja igraju LS. S toga predlazem da se ako je ikako moguce i kod nas uvede ta mapa, da ne zaostajemo za drugim forumima, i da ne bi popusili kurac u Ligi sampiona zbog mape, a neke nase ekipe imaju kvalitet da se bore sa strancima. Nadam se da ce i ovo biti uzeto u obzir na onom glasanju | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Uto Avg 20 2013, 21:36 | |
| za LS ne znam ali znam da ce se LE igrati na mapi RFL League v2.1 ako je neko ima nek stavi link za download ovde posto ne mogu da je nadjem
EDIT:ovo je ta mapa [Only admins are allowed to see this link] |
|
| |
Xpert Urednik
Broj poruka : 462 Datum upisa : 05.04.2013 Godina : 32
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 03:06 | |
| - Veloso ::
- Onu temu za prvu ligu ste zakljucali pa sam morao otvoriti novu da bi napisao ovo -,- No nebitno to.
Kao sto znate svi ili bar vecina vas mi smo mozda jedini forum koji i dalje igra ovu mapu Kuma dope v4, dok se na svim ostalim igra neka bolja mapa (RF ili neka druga koja je skoro identicna RF mapi). I sto je najbitnije LS (i LE ako se bude igrala) igrace se na toj, razlika je velika, videce to nasa 4 tima koja igraju LS. S toga predlazem da se ako je ikako moguce i kod nas uvede ta mapa, da ne zaostajemo za drugim forumima, i da ne bi popusili kurac u Ligi sampiona zbog mape, a neke nase ekipe imaju kvalitet da se bore sa strancima. Nadam se da ce i ovo biti uzeto u obzir na onom glasanju Da, slažem se. A i mapa je dobra, malo je veca, lopta nešto brže ide, meni nekako djeluje realisticnije. Mogli bi probati sada prije nego sezona pocne igrati na njoj, da se uigramo. A i uz to, kao sto je vec Veloso spomenuo, biti ce nam sigurno lakse na ovakvim natjecanjima poput CL, LE itd.. | |
|
| |
LeBron James
Broj poruka : 234 Datum upisa : 02.06.2013
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 09:01 | |
| Da to se dobro primjetilo i na nacionalnom kupu dok sam igrao za repku imao sam dosta problema sa mapom slazem se sa velosom jer to bi nam puno pomoglo u daljem dijelu takmicenja | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 09:23 | |
| Podrzavam predlog, treba to uskladiti... |
|
| |
RvP20
Broj poruka : 439 Datum upisa : 27.06.2013
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 14:28 | |
| Slazem se da to treba uvesti,ali igrao sam mapu, i skoro je ista. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 14:31 | |
| i sto je jos bitnije treba nasa pravila da uskladimo sa njihovim npr mi nemamo sudijsku nadoknadu a oni imaju |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 14:38 | |
| Svuda zaostajemo |
|
| |
Isco Alarcón
Broj poruka : 1018 Datum upisa : 19.03.2013 Lokacija : Srbija
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 14:54 | |
| Ko su oni da bi se mi uskladjivali sa njima..nisu oni UEFA, FIFA | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 14:58 | |
| pa glupo je da igramo po nasim pravilima koji su dosta drugaciji posto posle necemo moci da se naviknemo na ova pravila koja su strozija |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 15:02 | |
| Btw nema bitne razlike u mapi izmedju Kume i RF, ako znas na jednoj da igras znaces i na ovoj drugoj, tako da, nije neophodno menjati mapu |
|
| |
Isco Alarcón
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 15:04 | |
| Jedina razlika je sto su RF malo vise ubrzali i to je nesto sto su glupo uradili..Igra gubi smisao kad je lopta tako brza i teren..napravili su od real soccera, air hockey gde samo udaras loptu i ona leti brzo po terenu... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 15:08 | |
| Nisam primetio da je mapa brza u odnosu na Kumu |
|
| |
MajstorRade Administrator
Broj poruka : 398 Datum upisa : 16.07.2013 Lokacija : ВYКОВАР
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 15:10 | |
| Nisam ni ja primetio da je brza , samo sam primetio da mozes kod izvodjenja ne moras traziti onu rupu kroz koju prodjes da izvedes | |
|
| |
Veloso
Broj poruka : 536 Datum upisa : 19.03.2013 Godina : 33 Lokacija : Nema
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 15:53 | |
| Ovaj Isko postao ko Tole, sve predloge odbija, ima da nas upropasti -.- Salim se, to u vezi pravila manje vise, nisu svuda ista (bar koliko ja znam, verovatno ima bolje upucenih u to). Opet sve bi trebalo resiti pre pocetka sezone, dakle u narednih 10-15 dana (ne znam kad je planiran start) a ne u toku sezone izmisljati pravila. Dakle ako ste i za neke promene pravila predlozite pa bi trebalo i tu doneti zajednicku odluku | |
|
| |
Isco Alarcón
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 15:59 | |
| Zato se i formira glasacko telo ko je ce odluciti i za format lige, i za teren i jos neka pravila | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 16:04 | |
| ljudi bolje da krenemo da igramo po pravilima po kojim igraju drugi forumi da ne bismo imali problema zato sto ne znamo pravila u LS i LE evo npr najveca razlika je u izvodjenju auta bice veoma rigorozne kazne ako se ne budemo pridrzavali tih pravila a msm da je glupo da nasi klubovi zbog toga ispastaju jer mislim da mozemo da uradimo nesto u evropi ove sezone |
|
| |
Isco Alarcón
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 16:18 | |
| Koja to oni pravila imaju koja mi nemamo..Vecina ovde se vec pridrzava tog pravila oko distance, samo neki retard po sobama random ti se priblize... | |
|
| |
Osini po prasini
Broj poruka : 646 Datum upisa : 31.03.2013 Godina : 35
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 18:35 | |
| podrzavam ideju za mapu i pravila ako vecina igra po tim mozemo i mi,nije neka razlika a treba drzati korak s ostalima | |
|
| |
Kubalionzzale
Broj poruka : 489 Datum upisa : 31.05.2013
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 19:14 | |
| podrzavam sve to + sudijska nadoknada | |
|
| |
Nula
Broj poruka : 980 Datum upisa : 14.06.2013 Godina : 109
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 20:19 | |
| A sta ako npr banuju sudiju, ili nema niko da sudi ko ce onda da produzi? Mapa je ista u sustini, pa je svejedno koja bude izabrana, al ovo za nadoknadu je bezveze pravilo po meni. | |
|
| |
Kubalionzzale
Broj poruka : 489 Datum upisa : 31.05.2013
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) Sre Avg 21 2013, 20:22 | |
| - Nula ::
- A sta ako npr banuju sudiju, ili nema niko da sudi ko ce onda da produzi?
Mapa je ista u sustini, pa je svejedno koja bude izabrana, al ovo za nadoknadu je bezveze pravilo po meni. pa to je ili sluzbeni ili igraju sa 3 igraca i ponavlja se tekma nezz ni ja sta, ali za produzivanje ja hocu, npr da se igra ako je u 16-ercu lopta nastavlja se igra, cim izadje gotov mec | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 1 liga (MAPA) | |
| |
|
| |
| 1 liga (MAPA) | |
|